Julbord med logi i Eda 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Julbord med logi i Eda.

Julbord med logi i Eda. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Eda ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Eda tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Eda med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Hotell Charlottenberg

Traditionellt julbord från 495:- med live musik. Datum 29-30/11 och 6-7/12 . Vid bokning kontakta oss på 0571-781400 eller via hemsidan.
Hotell Charlottenberg
Charlottenbergsv 2  CHARLOTTENBERG
Tel: 0571 781 400


Julbord med Logi i närområdet

Hotel Årjäng

Då var det även i år dags att boka in vårt fantastiska julbord som är omsorgsfullt tillagat av våra enormt duktiga kockar Felix och Figen & Martin.
Hotel Årjäng
Claras torg  ÅRJÄNG
Tel: 0573-130 59


Alla inom Julbord med Logi

Hotell Charlottenberg

Charlottenbergsv 2
673 32 CHARLOTTENBERG

Tel: 0571 781 400
Läs mer >>


Julbord i Eda med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Eda där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Eda med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Eda där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel