Julbord på Hilton Stockholm Slussen

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 140 resultat  

Julbord på Hilton Stockholm Slussen - STOCKHOLM

Pris från (vuxen exkl. dryck): 995 SEK
 

Hilton "Sveriges roligaste julbord"

Helt utsålt sju år i rad!
Sveriges roligaste julbord – supersuccén ”A Very RAW Christmas” är tillbaka på Hilton Stockholm Slussen för åttonde året i rad. Mycket populärt klassiskt svenskt julbord + Sveriges bästa komiker.

MÅRTEN ANDERSSON
Är en av Sveriges mest välkända komiker. Han har röstats fram till "Årets komiker" av tidningen Cafés läsare samt valts till både "Årets nykomling” på Svenska Standup-galan och 2017 blivit utsedd till ”Årets MC/konferencier”. Våren 2017 åkte han till New York och uppträdde och vann en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club där en av domarna skrev ”Mårten is a great comedian and he should stay in NY, he would do really well”.

2019 firar han tjugo år som komiker med utsålda jubileumsshowen "20 år på scen" som är på turné landet runt! Mårten är också mannen bakom Sveriges största standup klubb - RAW.

DAVID BATRA
Utöver succéer i Kvarteret Skatan, Parlamentet och en mängd andra svenska humorproduktioner i TV har David gjort hyllade standupturnéer över hela landet – något som kröntes med en stor show i Globen! Nu ser ni honom äntligen på RAW!

ÖZZ NÛJEN
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

MÅNS MÖLLER
Med slipade skämt och sin sylvassa förmåga att improvisera är Måns Möller en av Sveriges allra största komikergenier och när han är på RAW händer alltid något speciellt. Det är som att han tar av sig flugan och kavlar upp armarna och gör sina absolut bästa gig! Aktuell med sin och Özz Nujens ”Världens Historia”, uppföljaren till superhyllade ”Sveriges historia”. Vi älskar Måns!


HENRIK HJELT
Känd från TV-produktioner såsom Parlamentet, Extra! Extra!, Playa del Sol och Time-Out. 2013 turnerade han runtom i hela Sverige med sin standupföreställning ”Pappan” och nu är han äntligen tillbaka på standupscenen! Mina damer och herrar: Henrik Hjelt!

PETRINA SOLANGE
Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2019 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan.
Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

ANN WESTIN
Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”. “The Queen of mean” är hetare än någonsin!

Tider
Glöggmingel 17:00-18:00
Traditionellt svenskt julbod: 18:00-20:45
RAW-baren utanför teatern öppnar: 20:00
Showtime 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Biljetter
Julbord + show: 995kr + serviceavgift
Sällskap över 15 personer kan kontakta Hilton Stockholm Slussen direkt på conference.slussen@hilton.com

Övrig information
Åldersgräns: 18 år

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Hilton Stockholm Slussen

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Hilton Stockholm Slussen. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson:
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

Hilton Stockholm Slussen

Guldgränd 8
104 65  STOCKHOLM

Telefon:08-517 353 14
Hilton Stockholm Slussen på Facebook
Till Hemsida
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel