Julbord på Strömma

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 81 resultat  

Julbord på Strömma - GÖTEBORG

Pris från (vuxen exkl. dryck): 595 SEK
Storlek på sällskap: 0-100 pers.
 

Julbordsbufféer i skärgården

Ta med nära och kära, eller dina kollegor på ett härligt julbord ombord våra klassiska skärgårdsbåtar – medan du glider fram till havs genom Göteborg i vinterskrud. På våra generösa julbord finns det en uppsjö av traditionella julfavoriter såsom sillbuffé, lax i alla dess former, kallskuret, och varma favoriter såsom Jansson och köttbullar. Traditionella rätter mixas med nytänkande rätter och krögarnas egna julfavoriter. Det finns även gott om vegetariska alternativ. Vi har julbord flera olika tider, både brunch, lunch och kväll – välj vilket som passar dig bäst. Julborden startar nov 2020. Passa på att säkra din plats på de mest populära dagarna redan nu!

Kvällskryssning med klassiskt julbord – M/S S:t Erik
Välkommen på ett härligt julbord ombord det anrika fartyget M/S S:t Erik från det förra sekelskiftet. Det här är en middagskryssning med julbord och trubadurunderhållning i Göteborg. I matsalen dukar vi upp en härlig buffé med julfavoriter. På buffébordet hittar du allt från lax och skärgårdens klassiska sillar till hemlagade köttbullar, och fräscha sallader. Lämna även plats för ostar och alla sötsaker på dessertbordet. Medan du avnjuter maten bjuder trubaduren på julsånger och svenska julfavoriter.

Pris: Från 695:-
Avgångar: Kväll
Krögare: Maxan Ylijärvi & Björn Tagesson

Kvällskryssning med klassiskt julbord – M/S Göteborg
Ombord M/S Göteborg får du avnjuta en tre timmar lång julbordskryssning genom ett vintrigt Göteborg. Här bjuds det på både en välfylld julbuffé och pianistunderhållning. Kvällen inleds med glöggmingel, innan du slår dig ner i den vackra matsalen. Lotta Bäckström, fartygets krögare, dukar upp klassiska julfavoriter som blandas upp med nya rätter och spännande smaksättningar. Saffransinkokta päron, blåbärssill, grönpepparrökt lax med apelsin- och gräslökscrème och julskinka med örttäcke är några av rätterna du hittar på den välfyllda buffén. Givetvis finns det också ett härligt dessertbord med ostar, bakverk och julgodis.

Pris: Från 695:-
Avgångar: Kväll
Krögare: Lotta Bäckström

Lunchkryssning med julbuffé ombord M/S S:t Erik
Kom i julstämning med en härlig jullunch i Göteborgs skärgård, ombord sekelskiftesfartyget M/S S:t Erik. I den vackra matsalen från förra sekelskiftet, dukar vi upp en generös julbuffé. Här finns allt från klassiska julrätter såsom Janssons frestelse, revbensspjäll och kallskuret till nytänkade vegetariska alternativ med spännande smaker. Kom ihåg att spara lite plats till dessertbordet som är fyllt med godsaker såsom hemgjord chokladtryffel, ris á la malta, mandelkaka med vit choklad och en massa julgodis.

Pris: 595:-
Avgångar: Lunch
Krögare: Maxan Ylijärvi & Björn Tagesson

Njut av en adventsbrunch till sjöss ombord M/S Göteborg
Testa ett julbord i ny tappning – en härlig adventsbrunch i Göteborgs skärgård. Varje lördag och söndag i december kastar M/S Göteborg loss för en tre timmar lång adventsbrunch. Krögaren Lotta Bäckström dukar upp ett generöst julbord med både traditionella rätter och spännande varianter av julmat. På buffén kan du hitta allt från gräslökströmming, rökt lax med fänkålscrudité med citrondressing, Hilmagotts laxtartar med julens smaker, till getosttoppad rödbetssallad med sharonfrukt och honungsrostade mandlar.

Pris: Från 595:-
Avgångar: Brunch
Krögare: Lotta Bäckström

KRAV-certifierade restaurangbåtar
Alla våra restaurangbåtar är KRAV-certifierade och maten tillagas med stor omsorg om råvarorna och med hänsyn till miljön. Vi serverar endast rättvise- och miljömärkt kaffe och te och aldrig fisk som är rödmärkt enligt WWFs fiskguide.

Våra julbordsbåtar avgår från Lilla Bommen
Strömma Kanalbolagets julbordskryssningar i skärgården i Göteborg avgår från gästhamnen Lilla Bommen, belägen vid Göta Älv. Hamnen är belägen bara en kort promenad från shoppingcentret Nordstan.

Adress: Lilla Bommen, 411 04 Göteborg

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Strömma

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Strömma. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson:
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

Strömma

Pusterviksgatan 13
413 01  GÖTEBORG

Telefon:031609660
Strömma på Facebook Strömma på Instagram
Till Hemsida
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel