Julbord i Hudiksvall 2023

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Julbord i Hudiksvall

Här hittar du julbord i Hudiksvall där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Hudiksvall som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Hudiksvall.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2023 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Hudiksvall så kontakta oss då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2023.

julbord i närområdet

South X-Mas med Frisk & Co

Showpaket inkl boende fr. 1995 kr/person
(I priset ingår logi, frukost, glöggmingel, julshow till Frisk & Co, trerätters julinspirerande middag, entré till efterfesten)
Enkelrumstillägg 300 kr per rum.

Går enbart att boka online.
Show & Julbord fr. 995 kr/person
(I priset ingår glöggmingel, julshow till frisk och co, trerätters julinspirerande middag, entré till efterfesten)

Boka in din show idag, nedan.
Hotell Södra Berget
Södra Stadsberget  SUNDSVALL
Tel: 060-671 000

Julglädje på Clarion Hotel Sundsvall

Vi har tagit fram tre olika koncept för din maximala julkänsla. 3-rätters julinspirerad middag, Susanne Bertlin uppträder --Julinspirerad frukostbuffe -- After Work med jultema.
Clarion Hotell Sundsvall
Skepparegatan 9  SUNDSVALL
Tel: 060 606 27 25

Julborden 2023

Vi erbjuder julbord
Kitchen Bollnäs
Edsbyvägen 131  BOLLNÄS
Tel: 0278-272 45

Julborden 2023

Vi erbjuder julbord
Kitchen Alfta
Norra Ösavägen 11  ALFTA
Tel: 0271-80 90 09

Mera Julbord!


Relaterade sökningar:
Bollnäs Sundsvall Ovanåker

Adressregister

Frägsta Hälsingegård

Frägsta 63
820 64 NÄSVIKEN

Tel: 0650 309 70Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Hudiksvall är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Hudiksvall har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Hudiksvall, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel