Julbord i Svenljunga 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Julbord i Svenljunga

Här hittar du julbord i Svenljunga där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Svenljunga som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Svenljunga.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2020 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Svenljunga så kontakta oss då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2020.

julbord i närområdet

Jul vid bordet på Rydals Herrgård

Ni välkomnas av en Herrgård i fantastisk julstämning. Istället för ett traditionellt julbord kommer vi ha 'Jul vid Bordet'.
Rydals Herrgård
Boråsvägen 234  RYDAL
Tel: 0320-140 60

Klassisk julmiddag på Lygnern

I år serverar vi en fyrarätters julmiddag i klassisk stil.
Julmiddagen serveras 28-29/11, 5-6/12 och 12-13/12
Lygnern
Skogshällsvägen 1  SÄTILA
Tel: 0301 - 423 70

Julmeny komponerad av stjärnkocken Krister Dahl

Under julen förvandlas Restaurang Astern till en magisk mötesplats, juleljus, snötäckta granar och julstjärnor pryder väggar och fönster.
Pulsen Konferens
Kyrkängsgatan 8  BORÅS
Tel: 033-17 18 92

Julen hos Isaberg Höganloft

Julmiddag med underhållning på Isaberg.
Isaberg Höganloft
Isabergs Fritidsby  HESTRA
Tel: 0370-33 97 58

Välkommen hem till oss!

Det är något alldeles speciellt att besöka oss vid juletid. Stillheten och lugnet som omger oss. En plats att samla kraft på, andas ut och njuta av!
Två Skyttlar
Öresjövägen 46  ÖRBY
Tel: 0320-301 00

Julbord på Restaurang Gustaf Bratt

Varmt välkomna till anrika Gustaf Bratt för att uppleva ett vällagat julbord i stämningsfull miljö anpassat efter rådande förhållanden.
Restaurang Gustaf Bratt
Brogatan 1  FALKENBERG
Tel: 0346 - 103 31
Relaterade sökningar:
Falkenberg Borås Gislaved Mark

Adressregister

Påarps Gård

Påarps Gård
512 95 HÅCKSVIK

Tel: 0325-53011Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Svenljunga är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Svenljunga har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Svenljunga, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel