Julbord med logi i Flen 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord med logi i Flen.

Julbord med logi i Flen. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Flen ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Flen tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Flen med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Jul på Hedenlunda Slott.

Vårt populära julbord med slottets favoriter och ett stort gottebord därtill bjuder på en upplevelse ni sent kommer glömma.


Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

Julbord med Logi i närområdet

Sundbyholms sagolika julbord

Upplev slottets traditionella julbord! Tag med vänner, släkt och kollegor på ett julbord som är något utöver det vanliga.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Julbord på Öster Malma

Ett riktigt gammaldags julbord i en traditionsrik slottsmiljö med genuin julstämning.
Öster Malma
Öster Malma  NYKÖPING
Tel: 0155 246228

Traditionellt Julbord med det lilla extra!

Låt oss välkomna er till Blommenhofs julbord!. Varje jul bjuder vi in till ett populärt, traditionellt julbord med hemlagade delikatesser.
Blommenhof Hotell
Blommenhovsvägen 41  NYKÖPING
Tel: 0155-20 20 60

Adressregister

Hedenlunda Slott

Hedenlunda
642 94 FLEN

Tel: 0157-754 00
Läs mer >>


Julbord i Flen med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Flen där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Flen med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Flen där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel