Julbord med logi i Gislaved 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord med logi i Gislaved.

Julbord med logi i Gislaved. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Gislaved ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Gislaved tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Gislaved med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Hestravikens Hotell och Restaurang

Njut av kärleksfullt tillagade rätter och bli ompysslad i en stämningsfull miljö. Julbordet serverar vi från den 23 nov fram till och med den 21 dec.
Hestravikens Hotell och Restaurang
Vik  HESTRA
Tel: 0370-33 68 00

Julshow på Isaberg Höganloft

Let’s get Back to the 90´s! Kasta dig tillbaka till årtiondet när vi grävde guld i USA och hyllade den som var en jävel på kärlek! Boka dina platser på Smålands bästa julbordsshow!
Isaberg Höganloft
Isabergs Fritidsby  HESTRA
Tel: 0370-33 97 58


i närområdet

Hooks Herrgård

Traditionellt julbord i herrgårdsmiljö eller julbuffé med livemusik – en upplevelse för alla smaker.
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård  HOK
Tel: 0393-210 80

Best Western Plus John Bauer Hotel

Hemlagat julbord, stort dessertbord och lokala delikatesser, toppat med våra egna specialiteter på lokala råvaror.
Best Western Plus John Bauer Hotel
S. Strandgatan 15  JÖNKÖPING
Tel: 036-34 90 00


Alla inom

Hestravikens Hotell och Restaurang

Vik
335 72 HESTRA

Tel: 0370-33 68 00
Läs mer >>

Isaberg Höganloft

Isabergs Fritidsby
330 27 HESTRA

Tel: 0370-33 97 58
Läs mer >>


Julbord i Gislaved med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Gislaved där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Gislaved med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Gislaved där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel