Julbord med logi i Hällefors 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord med logi i Hällefors.

Julbord med logi i Hällefors. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Hällefors ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Hällefors tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Hällefors med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Julbord på herrgårn

Konsert och julbord i vintertid med Anders Berglund!
Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

i närområdet

Julbord på Åkerby, även på Julafton

Boka Julbord på Åkerby Herrgård - hos oss kan du äta julbordet även på Julafton. Start lördagen den 30 november.
Åkerby Herrgård
Fåsjöhyttan  NORA
Tel: 0587-912 10

Wedevågs Herrgård

Här på Wedevågs Herrgård kan ni samlas för att avnjuta ett härligt herrgårdsjulbord.
Wedevågs Herrgård
Hallencreutz väg 1  VEDEVÅG
Tel: 0763-15 00 00

Julbord i Lunedet

Ett hemlagat traditionellt julbord med inslag av vilt och en stor dessertbuffé. Både jullunch och julbord serveras mellan den 29 nov - 22 dec.
Lunedet Camping Café Restaurang
Lunedet  KARLSKOGA
Tel: 0586-150 82

Alla inom

Hellefors Herrgård

Svedbergsvägen 2
712 34 HÄLLEFORS

Tel: 0591-100 89
Läs mer >>


Julbord i Hällefors med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Hällefors där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Hällefors med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Hällefors där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel