Julbord med logi i Härryda 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Julbord med logi i Härryda.

Julbord med logi i Härryda. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Härryda ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Härryda tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Härryda med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Jul på Hjortviken

Till oss kommer du inte bara till dukat bord. Vi gör vårt allra yttersta för att din önskan om god julmat ska uppfyllas. Dessutom i en stämningsfull miljö som andas lugn och ro.
Hjortviken Konferens
Hotellvägen 1  HINDÅS
Tel: 0301-22 300

i närområdet

Jul med omtanke på Radisson Blu Scandinavia

Klassiska julsmaker i en trygg miljö. Stämningsfullt med allt som hör julen till.
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59-65  GÖTEBORG
Tel: 031-758 50 00

Rydals Herrgård

Välkommen till en Herrgård i fantastisk julstämning.
Rydals Herrgård
Boråsvägen 234  RYDAL
Tel: 0320-140 60

Julen 2021 Rest. Ullevigatan

Här hos oss på Ullevigatan finns allt du kan önska dig och lite till. Ett dignande julbord står uppdukat 17 nov. - 18 dec. 2021
Restaurang Ullevigatan
Ullevigatan 17-19  GÖTEBORG
Tel: 010-250 60 60

Adressregister

Hjortviken Konferens

Hotellvägen 1
438 54 HINDÅS

Tel: 0301-22 300
Läs mer >>


Julbord i Härryda med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Härryda där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Härryda med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Härryda där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel