Julbord med logi i Klippan 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Julbord med logi i Klippan.

Julbord med logi i Klippan. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Klippan ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Klippan tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Klippan med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Jul på hotell pausa

Boka årets julbord på hotell pausa. Njut av våra jul favoriter i en stämningsfull miljö tillsammans med live musik.
Hotell Pausa
Åbyplan 3  KLIPPAN
Tel: 0435-204 35

Julbord med Logi i närområdet

Prisbelönt sill på Lydinge Resort

Boka årets julbord på mysiga Lydinge Resort eller varför inte unna dig ett weekendpaket med relax.
Lydinge Resort
Lydingevägen 1  HYLLINGE
Tel: 042 22 55 46

Jul på Hotel Erikslund

Jul på Hotell Erikslund med Partyfabriken. Show-Julbord-Dans! Early Bird pris: 595:- + moms t.o.m. den 1 september sen 645:- + moms.
Jul på Hotel Erikslund
Hotel Erikslund, Åstorpsvägen 15  ÄNGELHOLM
Tel: 070-588 11 00

Backagårdens Julbord

Njut av en stämningsfull jul hos oss på Backagården
Backagården Kurs & Konferens Center
Stenskogen 735  HÖÖR
Tel: 0413-74600

Elite Hotel Mollberg

Upplev ett julbord utöver det vanliga! Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö hos oss på Elite Hotels.
Elite Hotel Mollberg
Stortorget 18  HELSINGBORG
Tel: 042-37 37 00

Alla inom Julbord med Logi

Hotell Pausa

Åbyplan 3
264 33 KLIPPAN

Tel: 0435-204 35
Läs mer >>


Julbord i Klippan med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Klippan där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Klippan med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Klippan där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel