Julbord med logi i Leksand 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Julbord med logi i Leksand.

Julbord med logi i Leksand. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Leksand ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Leksand tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Leksand med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Julbord i Tällberg

Välkomna till vårt julbord med det berömda sillbordet
Dalecarlia Hotell & SPA
 TÄLLBERG
Tel: 0247-891 00


i närområdet

Julbord på Främby Udde Resort

Boka julbord i falun, i en fantastisk miljö och trevliga lokaler, från 395:-
Främby Udde Resort
Främby Udde 20  FALUN
Tel: 023-12900

Julbord på höjden 2019

Välkommen och njut av vårt klassiska julbord med ett dignande godisbord!
Boka för ditt företag eller fira in julen med din familj och vänner. Vi bjuder på glögg i vår foajé.
Hotell Lerdalshöjden
Mickelsgatan  RÄTTVIK
Tel: 0248-511 50


Alla inom

Dalecarlia Hotell & SPA


Tel: 0247-891 00
Läs mer >>


Julbord i Leksand med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Leksand där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Leksand med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Leksand där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel