Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 3 resultat  

Julbord med logi i Mark 2024

Julbord med logi i Mark. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Mark ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Mark tillsammans med logimöjligheter.

Boka Julbord med logi i Mark.

Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Mark med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Rydals Herrgård

Julbord på Rydals Herrgård i RYDAL | Julbordsportalen.se Telefon: 0320-14060

Rydals Herrgård


Boråsvägen 234 - RYDAL
Välkommen till en Herrgård i fantastisk julstämning.

i närområdet

Hjärtligt välkomna till ett klassiskt Julbord

Julbord på Roy Restaurang i MÖLNDAL | Julbordsportalen.se Telefon: 0761665884

Roy Restaurang


Nämndemansgatan 1 - MÖLNDAL
Välkommen till en fantastisk kväll på Roy Restaurant. Vårt stora klassiska julbord serveras 14.00-21.00 och därefter höjer vi volymen och bjuder in till dans och fest fram till 03.00!

Julstämning på Säröhus

Julbord på Säröhus Hotell, Konferens & Spa i SÄRÖ | Julbordsportalen.se Telefon: 031-936090

Säröhus Hotell, Konferens & Spa


Säröhusvägen 12 - SÄRÖ

Mera Julbord med Logi!


Adressregister

Rydals Herrgård

Boråsvägen 234
511 70 RYDAL

Tel: 0320-140 60
Läs mer >>


Julbord i Mark med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Mark där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Mark med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Mark där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel