Julbord med logi i Ödeshög 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord med logi i Ödeshög.

Julbord med logi i Ödeshög. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Ödeshög ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Ödeshög tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Ödeshög med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Härligt julbord och stämningsfull julshow

Njut av ett härligt julbord, om du vill en stämningsfull julshow och stanna gärna över på vårt hemtrevliga hotell i en storslagen omgivning.
Ombergs Golf Resort
Stora Lund  ÖDESHÖG
Tel: 0144 12160


Julbord med Logi i närområdet

Julbord i slottsmiljö

Bjud in familj, vänner och kollegor till en magisk jul i unik slottsmiljö, enligt tradition dukar vi upp Riddarsalen för både dag- och kvällssittningar !
Hotel Gyllene Uttern
 GRÄNNA
Tel: 0390-108 00

Smålandsgården Gästgiveri

Bjud era närmaste, medarbetare eller kunder på ett oförglömligt julbord hos oss.
Smålandsgården Gästgiveri
Gamla Brunnsvägen 8  GRÄNNA
Tel: 0390-300 03

Starby Hotell

Vi på Starby Hotell serverar i år en 3-rätters meny med inspiration av julens smaker som våra fantastiska kockar har komponerat ihop.
Starby Hotell
Ödeshögsvägen 2  VADSTENA
Tel: 0143-751 00
Relaterade sökningar:
Julbord i Ödeshög Stora sällskap


Alla inom Julbord med Logi

Ombergs Golf Resort

Stora Lund
599 93 ÖDESHÖG

Tel: 0144 12160
Läs mer >>


Julbord i Ödeshög med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Ödeshög där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Ödeshög med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Ödeshög där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel