Julbord med logi i Sala 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord med logi i Sala.

Julbord med logi i Sala. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Sala ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Sala tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Sala med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Sätra Brunn Konferens & Spa

Traditionell julbordsbuffé med fokus på närodlade och ekologiska råvaror. Upplev julkänslan och lugnet i parkerna. Vi har även logi- och konferenspaket

Sätra Brunn Konferens & Spa
Sätra Brunn  SALA
Tel: 0224-546 00

Julbord med Logi i närområdet

Elite Stadshotellet Västerås

Upplev ett julbord utöver det vanliga! Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö hos oss på Elite Hotels.
Elite Stadshotellet Västerås
Stora Torget 7  VÄSTERÅS
Tel: 021-10 28 00

Hotell Plazas himmelska julmeny

Välkommen till oss för smakupplevelser utöver det vanliga - allt med en smak av julen. Köksmästaren Annika med personal lagar all julmat från....
Best Western Plus Hotel Plaza
Kopparbergsvagen 10  VÄSTERÅS
Tel: 021-10 10 10

Scandic Uplandia Uppsala

Vi serverar ett klassiskt julbord på Scandic Uplandia i Uppsala på utvalda dagar.
Scandic Uplandia Uppsala
Dragarbrunnsgatan 32  UPPSALA
Tel: 018-495 26 00

Alla inom Julbord med Logi

Sätra Brunn Konferens & Spa

Sätra Brunn
733 95 SALA

Tel: 0224-546 00
Läs mer >>


Julbord i Sala med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Sala där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Sala med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Sala där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel