Julbord med logi i Södertälje 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Julbord med logi i Södertälje.

Julbord med logi i Södertälje. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Södertälje ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Södertälje tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Södertälje med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Scandic Skogshöjd

Vi dukar upp vårt julbord för lunch- och middagssittningar. Här finns både klassiskt julbord och julbord med skaldjur. Välkomna!
Scandic Skogshöjd
Täppgatan 15  SÖDERTÄLJE
Tel: 08-517 391 00Julbord med Logi i närområdet

Bomans Hotell

På Bomans älskar vi jultraditioner och vackert pyntade julmiljöer.
Vårt julbord är sörmländskt och traditionellt med inslag av vilt då Trosa är en viltrik trakt
Bomans Hotell
Östra Hamnplan  TROSA
Tel: 0156-525 00Alla inom Julbord med Logi

Scandic Skogshöjd

Täppgatan 15
151 21 SÖDERTÄLJE

Tel: 08-517 391 00
Läs mer >>


Julbord i Södertälje med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Södertälje där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Södertälje med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Södertälje där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel