Julbord med logi i Strömstad 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Julbord med logi i Strömstad.

Julbord med logi i Strömstad. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Strömstad ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Strömstad tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Strömstad med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Julshow med Julbord

Restaurang Packhuset på Daftö Resort serverar goda, väldoftande och hemlagade läckerheter. På scenen står våra artister, de bjuder på en stämningsfull show som garanterat får julkänslan att infinna sig.
Daftö Resort
Daftö Resort  STRÖMSTAD
Tel: 0526260 40

i närområdet

Hotel Tanums Gestgifveri

Välkommen på ett traditionellt julbord i historisk och anrik miljö från 1600-talet.
Hotel Tanums Gestgifveri
Apoteksvägen 7  TANUMSHEDE
Tel: 0525-290 10

Julen börjar vid strandkanten!

Följ med på en resa till Skagerraks strandkant. Andas den klara skärgårdsluften, utmana hettan i bastun, och ta ett friskt havsdopp innan den heta glöggen serveras.
TanumStrand
Tanumstrand  GREBBESTAD
Tel: 0525-190 00

Alla inom

Daftö Resort

Daftö Resort
452 97 STRÖMSTAD

Tel: 0526–260 40
Läs mer >>


Julbord i Strömstad med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Strömstad där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Strömstad med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Strömstad där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel