Julbord med logi i Sundsvall 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Julbord med logi i Sundsvall.

Julbord med logi i Sundsvall. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Sundsvall ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Sundsvall tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Sundsvall med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Hotell Södra Berget

Välkommen på julbord och jullunch hos oss på Södra Berget.
Hotell Södra Berget
Södra Stadsberget  SUNDSVALL
Tel: 060-671 000

Elite Hotel Knaust

Upplev ett julbord utöver det vanliga! Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö hos oss på Elite Hotels.
Elite Hotel Knaust
Storgatan 13  SUNDSVALL
Tel: 060-608 00 00

Jul i vårt hus!

Välkommen till ett klassiskt och stämningsfullt julbord i underbar skärgårdsmiljö.
Skatans fiskeläge ligger bara 25 min från Sundsvalls city!
Skatans Café & Krog
Skatans fiskeläge  NJURUNDA
Tel: 060-380 08i närområdet

Alla inom

Hotell Södra Berget

Södra Stadsberget
851 24 SUNDSVALL

Tel: 060-671 000
Läs mer >>

Skatans Café & Krog

Skatans fiskeläge
862 96 NJURUNDA

Tel: 060-380 08
Läs mer >>

Elite Hotel Knaust

Storgatan 13
852 30 SUNDSVALL

Tel: 060-608 00 00
Läs mer >>


Julbord i Sundsvall med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Sundsvall där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Sundsvall med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Sundsvall där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel