Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 29 resultat  

Julbord på Slagthuset - MALMÖ


Julbord på Slagthuset

Vällagad julmat i Slagthusets unika och vackra lokaler, storslagen liveshow och efterfest med DJ Sticky Bomb. Kvällen vävs samman av vår konferencier Kristoffer Jonzon som är på plats för att se till att stämningen är på topp. Förvänta dig en kväll du sent kommer glömma med denna drömelva av kockar, servitriser, musiker och underhållare!

18:00 Glöggmingel
Kvällen inleds med lite härligt glöggmingel! Ett perfekt tillfälle att komma in i stämning och bli lite varm i kläderna inför den stundande showen! För er som föredrar annan dryck är baren öppen.

19:00 Julbord
Efter att ni intagit era platser är det dags att hugga in på vår ljuvliga julbordsbuffé! Kvällens konferencier Kristoffer är på plats och ser till att stämningen är på topp.

21:00 Show
När ni är mätta och belåtna är det dags för den riktiga festen att dra igång! Vi presenterar en storslagen liveshow som får även den mest stelbenta bocken att svänga loss!

22:00 Efterfest
Dansen fortsätter till tonerna av tidernas bästa hits, serverat av vår eminenta DJ! Festen pågår till 01:00.

Pris: 1195 kr ex moms

Datum:
28,29,30 nov + 4,5,6,12,13,14 dec


WATERLOO (ABBA Tribute) 28-30 nov + 4-6 dec
Vad passar bättre för att fira ABBA's 50-årsjubileum än att svänga loss till de odödliga hitsen live? Om du drömmer om att uppleva ABBA på nytt är detta tillfället du väntat på! Att de blivit utnämnda till den absolut bästa ABBA-hyllning av The ABBA Fanclub talar sitt klara språk. Och det är inte en slump!

Waterloo skapades redan 1996 och har under många år slipat på alla detaljer för att skapa en så autentisk ABBA-upplevelse som möjligt. Kläderna, dansstegen, sångstilen och såklart musiken - allt är på plats! Räkna med alla de storlagna hitsen som alla kan sjunga med till när Waterloo intar scenen på Slagthuset!

ISAAC AND THE SOUL COMPANY 12-14 dec
Isaac And The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro, sin enorma energi, lever för livespelningarna och gör en hänsynslös in-your-face-soulpunk.

”Vårt band har alltid byggt på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de för en sekund glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen. Nu lägger vi in ytterligare en växel! Mer kaos, mer soulpunk, mer svett, mer drag och ännu mer egen musik. Mer av oss helt enkelt,” berättar Isaac.

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Slagthuset

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Slagthuset. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson (vid företag ange gärna din titel/befattning efter namn):
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

Slagthuset

Carlsgatan 12E
211 20  MALMÖ

Telefon:072-165 15 39
Slagthuset på Facebook
Till Hemsida

Boka Julbord på Slagthuset - MALMÖ

Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel