Julbord på Trattorian

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 135 resultat  

Julbord på Trattorian - STOCKHOLM

 

Trattorian - Italienskt julbord

Julen är en tid för vänskap, familj och generösa mängder god mat. Trattorian firar därför vår favorithögtid på bästa sätt, med ett dignande julbord fyllt av hemlagade medelhavsdelikatesser, eleganta viner och ljuvliga dolce (italienska sötsaker).

Ta med dina nära och kära och slå er ned till en italiensk matfest utan dess like. Vi dukar upp ett brett urval av vår favorit antipasti, vår egengjorda dagsfärska pasta, vedugnsgräddad pizza och allt annat som har med italiensk jul att göra. Våra vegetariska rätter är vi extra stolta över, gjorda på de färskaste och finaste råvarorna tänkbara.

I köket står vår vedeldade gjutjärnsugn, med vilken vi tagit de bästa av Nonnas - allas vår italienska mormor - recept till en ny nivå, som vi längtar efter att ni ska få smaka! Rätterna är rustika, avskalade och eleganta, precis som genuin italiensk mat ska vara. Att ta vara på traditioner och kunskap från tidigare generationer är något vi gör med stolthet och ära.

Våra kockar brinner för det genuina mathantverket och älskar att leta upp de allra bästa råvarorna att förädla i köket, vilket gör Trattorian till den härliga italienska krog och arbetsplats vi är så förtjusta i. Hjärtligt välkommen till vårt kärleksfullt förberedda italienska julbord, där stämningen är varm, atmosfären livlig och smaklökarna förs till soliga Toscana för en kväll.

Att träffas och äta ett gott italienskt julbord tillsammans med släkt och vänner är något som ligger oss varmt om hjärtat, på Trattorian är hela familjen välkommen!

Buon Natale!

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Trattorian

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Trattorian. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson:
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

Trattorian

Norr Mälarstrands Kajplatser 464
112 20  STOCKHOLM

Telefon:08-684 238 00
Till Hemsida
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel