Jullunch i Piteå 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Jullunch i Piteå, det bästa urvalet av julluncher.

Äta jullunch i Piteå. Här på Julbordsportalen hittar du enkelt alla som serverar jullunch i Piteå. Här finns julluncher i olika inriktningar och prisklasser från restauranger i Piteå som serverar julluncher och julbord 2021. För att se de olika arrangö;rernas julluncher, julspecialiteter och julmenyer, besök deras hemsidor för mer information.
För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du är ute tidigt då du ska boka din jullunch i Piteå eftersom många gör sina julbordsbokningar i god tid.

Traditionellt Julbord på Storstrand

Vi bjuder på traditionella smaker blandat med nya favoriter, underbara dofter och en stämningsfull miljö
Storstrand Kursgård
Mandolingatan 1  ÖJEBYN
Tel: 0730-911608

i närområdet

Julbord & Showupplevelse på Western Farm

Tänk, det är nästan två decennier sedan vi dukade upp vår första julshow på Western Farm. Otroligt. I år händer det något alldeles speciellt, vi firar nämligen 20 år!

Western Farm
Buddbyvägen 6  BODEN
Tel: 0921-151 00

Kaptensgården

NU DRAR VI ÄNTLIGEN IGÅNG MED FÖRBEREDELSERNA INFÖR JULBORDET
Kaptensgården
Häradsvägen 9  GAMMELSTAD
Tel: 0920-25 70 17

Traditionellt julbord

Årets julbord 2021 serveras under nov-dec.
Ralph Lundstengården
Ersnäsvägen 83  LULEÅ
Tel: 0920-310 54

Adressregister

Storstrand Kursgård

Mandolingatan 1
943 33 ÖJEBYN

Tel: 0730-911608
Läs mer >>


Jullunch är ett praktiskt och ofta mycket uppskattat alternativ till det större och maffigare julbordet. Att gå på jullunch i Piteå med familjen eller med kollegorna är ett trevligt och inte allt för kostsamt sätt att höja julstämningen när julen står för dörren. Jullunchen är en förgrening av julbordet och är tänkt som en lättare variant av julmat än det delikata julbordet. Jullunchen kan passa de som redan ätit 4 julbord och nöjer sig med något mindre då det är dags att gå ut och äta julmat med familj, vänner eller kollegor. Det är även ett bra alternativ för dem som helt enkelt inte vill äta allt för mycket alla läckerheter och godsaker ett julbord har att erbjuda.
Liksom julbordet, varierar julluncher beroende på vart dessa serveras. En jullunch i Piteå kan skilja sig från en jullunch i grannkommunerna i och med att olika geografiska områden i Sverige har olika specialiteter. Kortfattat om jullunchen kan vi säga att oavsett om ni äter jullunch i Piteå eller i någon annan del av landet, är det ett behändigt och mysigt sätt att piffa upp julstämningen på.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel