Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 1 resultat  

Jullunch i Sollefteå 2024

Äta jullunch i Sollefteå. Här på Julbordsportalen hittar du enkelt alla som serverar jullunch i Sollefteå. Här finns julluncher i olika inriktningar och prisklasser från restauranger i Sollefteå som serverar julluncher och julbord 2024. För att se de olika arrang&##246;rernas julluncher, julspecialiteter och julmenyer, besök deras hemsidor för mer information.

Boka Jullunch i Sollefteå, det bästa urvalet av julluncher.

För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du är ute tidigt då du ska boka din jullunch i Sollefteå eftersom många gör sina julbordsbokningar i god tid.

i närområdet

South X-Mas med Frisk & Co

Julbord på Hotell Södra Berget i SUNDSVALL | Julbordsportalen.se Telefon: 060-671000

Hotell Södra Berget


Södra Stadsberget - SUNDSVALL
Showpaket inkl boende fr. 1995 kr/person
(I priset ingår logi, frukost, glöggmingel, julshow till Frisk & Co, trerätters julinspirerande middag, entré till efterfesten)
Enkelrumstillägg 300 kr per rum.

Går enbart att boka online.
Show & Julbord fr. 995 kr/person
(I priset ingår glöggmingel, julshow till frisk och co, trerätters julinspirerande middag, entré till efterfesten)

Boka in din show idag, nedan.

Mera Jullunch!


Relaterade sökningar:
Julbord i Sollefteå

Adressregister


Jullunch är ett praktiskt och ofta mycket uppskattat alternativ till det större och maffigare julbordet. Att gå på jullunch i Sollefteå med familjen eller med kollegorna är ett trevligt och inte allt för kostsamt sätt att höja julstämningen när julen står för dörren. Jullunchen är en förgrening av julbordet och är tänkt som en lättare variant av julmat än det delikata julbordet. Jullunchen kan passa de som redan ätit 4 julbord och nöjer sig med något mindre då det är dags att gå ut och äta julmat med familj, vänner eller kollegor. Det är även ett bra alternativ för dem som helt enkelt inte vill äta allt för mycket alla läckerheter och godsaker ett julbord har att erbjuda.
Liksom julbordet, varierar julluncher beroende på vart dessa serveras. En jullunch i Sollefteå kan skilja sig från en jullunch i grannkommunerna i och med att olika geografiska områden i Sverige har olika specialiteter. Kortfattat om jullunchen kan vi säga att oavsett om ni äter jullunch i Sollefteå eller i någon annan del av landet, är det ett behändigt och mysigt sätt att piffa upp julstämningen på.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel