Visa 2 resultat  

Jullunch i Umeå 2024

Äta jullunch i Umeå. Här på Julbordsportalen hittar du enkelt alla som serverar jullunch i Umeå. Här finns julluncher i olika inriktningar och prisklasser från restauranger i Umeå som serverar julluncher och julbord 2024. För att se de olika arrangörrernas julluncher, julspecialiteter och julmenyer, besök deras hemsidor för mer information.

Boka Jullunch i Umeå, det bästa urvalet av julluncher.

För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du är ute tidigt då du ska boka din jullunch i Umeå eftersom många gör sina julbordsbokningar i god tid.

Upplev ett julbord utöver det vanliga

Julbord på Elite Hotel Mimer i UMEÅ | Julbordsportalen.se Telefon: 090-2039400

Elite Hotel Mimer


Kungsgatan 75 - UMEÅ
Upplev ett julbord utöver det vanliga på vackra Elite Hotel Mimer. Ett traditionellt julbord med modern twist uppdukat i vår härliga restaurang.

Julbordskryssning ombord på Aurora Botnia

Julbord på Wasaline i HOLMSUND | Julbordsportalen.se Telefon: 090185214

Wasaline


Blå Vägen 4 - HOLMSUND
Njut av julens alla delikatesser och avslappnad samvaro till havs.

i närområdet

Mera Jullunch!


Adressregister

Elite Hotel Mimer

Kungsgatan 75
903 26 UMEÅ

Tel: 090-203 94 00
Läs mer >>

Wasaline

Blå Vägen 4
913 22 HOLMSUND

Tel: 090 185 214
Läs mer >>


Jullunch är ett praktiskt och ofta mycket uppskattat alternativ till det större och maffigare julbordet. Att gå på jullunch i Umeå med familjen eller med kollegorna är ett trevligt och inte allt för kostsamt sätt att höja julstämningen när julen står för dörren. Jullunchen är en förgrening av julbordet och är tänkt som en lättare variant av julmat än det delikata julbordet. Jullunchen kan passa de som redan ätit 4 julbord och nöjer sig med något mindre då det är dags att gå ut och äta julmat med familj, vänner eller kollegor. Det är även ett bra alternativ för dem som helt enkelt inte vill äta allt för mycket alla läckerheter och godsaker ett julbord har att erbjuda.
Liksom julbordet, varierar julluncher beroende på vart dessa serveras. En jullunch i Umeå kan skilja sig från en jullunch i grannkommunerna i och med att olika geografiska områden i Sverige har olika specialiteter. Kortfattat om jullunchen kan vi säga att oavsett om ni äter jullunch i Umeå eller i någon annan del av landet, är det ett behändigt och mysigt sätt att piffa upp julstämningen på.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel