Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 4 resultat  

Julshower i Jönköping 2024

Här hittar du de bästa julborden i Jönköping och Huskvarna med omnejd!
Hitta julbord i alla prisklasser och inriktningar från restauranger i Jönköping som serverar julbord, både traditionella med lokala specialiteter och julbord med mer exotiska inslag. Du kan ven hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Jonköping och Huskvarna.

Boka Julshow i Jönköping - de bästa julshowerna 2024Jönköoings kommun innefattar även orter som Gränna, Visingsö, Bankeryd och Hakarp där det serveras högklassiga julbord!

Upptäck julens smaker på Elite Hotell

Julbord på Elite Stora Hotellet Jönköping i JÖNKÖPING | Julbordsportalen.se Telefon: 036-100000

Elite Stora Hotellet Jönköping


Hotellplan 3 - JÖNKÖPING
Njut av en härlig mix av svenska klassiker och nya spännande smaker, veganska alternativ och ett fantastiskt dessertbord, allt serverat i våra vackra salonger från mitten av 1800-talet.

Julbord

Julbord på Gyllene Uttern Jula Hotell i GRÄNNA | Julbordsportalen.se Telefon: 0390-10800

Gyllene Uttern Jula Hotell


GRÄNNA
Välkommen till en stämningsfull jul på Gyllene Uttern.

i närområdet

Julbord på Björkhaga

Julbord på Björkhaga Hotell & Konferens i MULLSJÖ | Julbordsportalen.se Telefon: 0392-12050

Björkhaga Hotell & Konferens


Bosebygdsvägen 13 - MULLSJÖ
När vintern knackar på dörren så lovar vi att det råder julstämning på Björkhaga! Vi pyntar alla vrår, brasan sprakar i öppna spisen och dukar upp vårt dignande julbord!

Mera Julshow!


Adressregister

Elite Stora Hotellet Jönköping

Hotellplan 3
553 20 JÖNKÖPING

Tel: 036-10 00 00
Läs mer >>

Gyllene Uttern Jula Hotell


Tel: 0390-108 00
Läs mer >>


Ett julbord är en traditionell svensk julmåltid som serveras under december månad, vanligtvis i samband med julhelgen. Det är en buffé som består av en mängd olika rätter, inklusive sill, lax, köttbullar, prinskorv, skinka, revbensspjäll, ägghalvor med rom, potatis, rödbetssallad, grönkål, ost, bröd och olika sorters julgodis. Julbordet är en festlig måltid och är en viktig del av den svenska jultraditionen.

Jönköping är en stad i södra Sverige och en kommun i Jönköpings län. Om du söker ett julbord i Jönköping, kan du titta på olika restauranger, hotell eller evenemang som erbjuder julbord under julmånaden. Många ställen i Sverige, inklusive Jönköping, brukar servera traditionella julbord där du kan njuta av en mängd olika svenska julrätter. Jönköoings kommun innefattar även orter som Gränna, Visingsö, Bankeryd och Hakarp där det serveras högklassiga julbord!

Tänk på att det kan vara bra att boka bord i förväg, eftersom julborden ofta är populära och platserna kan vara begränsade. Om du är intresserad av att hitta ett specifikt julbordsevenemang i Jönköping, rekommenderar jag att du letar på internet eller kontaktar lokala restauranger och hotell för information om deras julbordsarrangemang under den aktuella julen.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel