Julshower i Värnamo 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Julshow i Värnamo - de bästa julshowerna 2019

Boka julshow i Värnamo 2019. Är ni på jakt efter ett julbord med lite mer fart och fläkt? JulbordsPortalen har samlat alla arrangörer med julshow i Värnamo och övriga Sverige i ett lätt överskådligt register för att hjälpa Er i ert sökande efter den julshoww som ni känner mest för.
Det är oerhört viktigt att vara ute i god tid för att boka julshow i Värnamo då många är tidigt ute med sina julshowsbokningar. För mer information om julbordsarrangörernas julspecialiteter, julmenyer och julshower besök deras hemsidor.

LAS VEGAS CHRISTMAS SHOW

Följ med Madame och showgruppen Grace till Las Vegas glittrande showscen med extra allt på Vegas vis!
Madame Brasseri & Café
Jönköpingsvägen 15  VÄRNAMO
Tel: 0370-61 55 80

i närområdet

Hooks Herrgård

Traditionellt julbord i herrgårdsmiljö eller julbuffé med livemusik – en upplevelse för alla smaker.
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård  HOK
Tel: 0393-210 80

Julshow på Isaberg Höganloft

Let’s get Back to the 90´s! Kasta dig tillbaka till årtiondet när vi grävde guld i USA och hyllade den som var en jävel på kärlek! Boka dina platser på Smålands bästa julbordsshow!
Isaberg Höganloft
Isabergs Fritidsby  HESTRA
Tel: 0370-33 97 58

Alla inom

Madame Brasseri & Café

Jönköpingsvägen 15
331 34 VÄRNAMO

Tel: 0370-61 55 80
Läs mer >>


Att gå på julshow i Värnamo är något alldeles extra! Julshow är ett mer fartfyllt och livligare sätt uppleva julbordet med dess läckerheter och delikatesser. Julshower är mycket populära och blir därför ofta fullbokade relativt tidigt på säsongen. Om ni därför vet med er att ni vill gå på julshow i Värnamo kan det vara en bra idé att vara ute i god tid och boka bord för att vara på den säkra sidan.
Generellt sett brukar julshow i Värnamo i kombination med julbord innebära att ni först plockar till er all den underbara julmat som det delikata julbordet erbjuder och äter, för att senare bjudas på en härlig julshow som oftast innefattar uppträdanden med både sång, musik och dans. Självklart varierar det från julshow till julshow, men något som är säkert är att en julshow i Värnamo med julbord är något som alla uppskattar och fröjdas åt.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel