Visa 9 resultat  

Julbord i Simrishamn 2024

Här hittar du julbord i Simrishamn där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Simrishamn som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Simrishamn.

Boka Julbord i Simrishamn

Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2024 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Simrishamn så kontakta oss då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2024.

Kvällsjulbord och Lunchbuffé

Julbord på Sköllengården i SIMRISHAMN | Julbordsportalen.se Telefon: 0414411447Ring Sköllengården Ring Sköllengården

Sköllengården


Branteliden 14 - SIMRISHAMN
Vi tänder upp med marschaller och leder er in i värmen. Inne möts ni av värmande glögg och hembakta pepparkakor. Vi erbjuder både kvällsjulbord och lunchbuffé. Startar 29 nov 2024.

Allé på Österlens dignande julbord

Julbord på Allé på Österlen i KIVIK | Julbordsportalen.se Telefon: 041471444Ring Allé på Österlen Ring Allé på Österlen

Allé på Österlen


Stenshuvudvägen 19 - KIVIK
Allé på Österlens dignande julbord som utgår från traditionella smaker med en del moderna kryddningar, populära gröna inslag med vår egen touch. Även julbord med boende.

Julbord på Röken

Julbord på Röken by Sonesson i SIMRISHAMN | Julbordsportalen.se Telefon: 0414-16184Ring Röken by Sonesson Ring Röken by Sonesson

Röken by Sonesson


Badstigen 4 - SIMRISHAMN
Vi vill gärna vara en del av ert julfirande! Hos oss finns det plats för 60 p. Vi öppnar upp de kvällar ni önskar julbord (minst 15p). Vi har även julbord för avhämtning eller utkörning.

Jul på anrika Hotel Svea

Julbord på Hotel Svea i SIMRISHAMN | Julbordsportalen.se Telefon: 0414-411720Ring Hotel Svea Ring Hotel Svea

Hotel Svea


Strandvägen 3 - SIMRISHAMN
Nu pyntar och dukar Svea upp till jul i Restaurang Piraten. Vi erbjuder både julbord och jul med övernattning.
Välkommen till hundvänliga Hotel Svea.

julbord i närområdet

Julbord på Bodelssons

Julbord på Bodelssons by the sea i FJÄLKINGE | Julbordsportalen.se Telefon: 0447777777Ring Bodelssons by the sea Ring Bodelssons by the sea

Bodelssons by the sea


Släbovägen 7E - FJÄLKINGE
Möt julen med ett julbord på Bodelssons
Vem får mandeln i gröten i år? Blir du den lycklige vinnaren av ett presentkort?

Välkomna till Julbord på O´Learys

Julbord på O'Learys Ystad i YSTAD | Julbordsportalen.se Telefon: 0411-897600Ring O'Learys Ystad Ring O'Learys Ystad

O'Learys Ystad


Fridhemsgatan 27 - YSTAD
O'Learys Ystad välkomnar er till ett julbord utöver det vanliga där ett härligt klassiskt julbord kombineras med stans bästa aktiviteter och underhållning i världsklass!

Julen på Quality Hotel Grand Kristianstad

Julbord på Quality Hotel Grand Kristianstad i KRISTIANSTAD | Julbordsportalen.se Telefon: 044-284800Ring Quality Hotel Grand Kristianstad Ring Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad


Västra Storgatan 15 - KRISTIANSTAD
Vi erbjuder både lugna julbord och julftest med kollegorna när ni har möjlighet, morgon, dag, kväll eller julbord i era egna lokaler med take away? Vi har julbordet ni letar efter.

Årets Julshow på Hotell Fritiden i Ystad

Julbord på Hotell Fritiden i YSTAD | Julbordsportalen.se Telefon: 0411-220120Ring Hotell Fritiden Ring Hotell Fritiden

Hotell Fritiden


Österleden 19 - YSTAD
Upplev Vegas magi på Hotell Fritiden! Från Ratpack och Elvis till dagens stjärnor som Lady Gaga och Bruno Mars. Glitter, glamour och dans i en oförglömlig julshow. Vegas next – boka nu!

Christmas Night med Henrick Solera

Julbord på Continental du Sud i YSTAD | Julbordsportalen.se Telefon: 0411-13700Ring Continental du Sud Ring Continental du Sud

Continental du Sud


Hamngatan 13 - YSTAD
Upplev magin med Henrick Solera denna december på Hotell Continental. Hans unika röst, ofta jämförd med legendariska crooners som Frank Sinatra och Dean Martin berör på djupet. Njut av en ljuvlig julmeny från vår köksmästare Tore Gustafson.

Mera Julbord!


Adressregister

Hotel Svea

Strandvägen 3
27231 SIMRISHAMN

Tel: 0414-41 17 20
Läs mer >>

Röken by Sonesson

Badstigen 4
272 35 SIMRISHAMN

Tel: 0414-16184
Läs mer >>

Sköllengården

Branteliden 14
272 91 SIMRISHAMN

Tel: 0414 – 411 447
Läs mer >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Simrishamn är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Simrishamn har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Simrishamn, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel