Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 3 resultat  

Julbord med logi i Simrishamn 2024

Julbord med logi i Simrishamn. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Simrishamn ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Simrishamn tillsammans med logimöjligheter.

Boka Julbord med logi i Simrishamn.

Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Simrishamn med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Kvällsjulbord och Lunchbuffé

Julbord på Sköllengården i SIMRISHAMN | Julbordsportalen.se Telefon: 0414411447

Sköllengården


Branteliden 14 - SIMRISHAMN
Vi tänder upp med marschaller och leder er in i värmen. Inne möts ni av värmande glögg och hembakta pepparkakor. Vi erbjuder både kvällsjulbord och lunchbuffé.

Allé på Österlens dignande julbord

Julbord på Allé på Österlen i KIVIK | Julbordsportalen.se Telefon: 041471444

Allé på Österlen


Stenshuvudvägen 19 - KIVIK
Allé på Österlens dignande julbord som utgår från traditionella smaker med en del moderna kryddningar, populära gröna inslag med vår egen touch. Även julbord med boende.

i närområdet

Julen på Quality Hotel Grand Kristianstad

Julbord på Quality Hotel Grand Kristianstad i KRISTIANSTAD | Julbordsportalen.se Telefon: 044-284800

Quality Hotel Grand Kristianstad


Västra Storgatan 15 - KRISTIANSTAD
Vi erbjuder både lugna julbord och julftest med kollegorna när ni har möjlighet, morgon, dag, kväll eller julbord i era egna lokaler med take away? Vi har julbordet ni letar efter.

Mera Julbord med Logi!


Adressregister

Sköllengården

Branteliden 14
272 91 SIMRISHAMN

Tel: 0414 – 411 447
Läs mer >>

Allé på Österlen

Stenshuvudvägen 19
27735 KIVIK

Tel: 0414 714 44
Läs mer >>


Julbord i Simrishamn med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Simrishamn där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Simrishamn med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Simrishamn där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel