Julbord med logi i Kalmar 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Julbord med logi i Kalmar.

Julbord med logi i Kalmar. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Kalmar ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Kalmar tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Kalmar med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Upplev en ”Så mycket bättre jul" med oss!

Stämningsfullt julbord med underhållning i anrika och centralt belägna lokaler.
Calmar Stadshotell
Stortorget 14  KALMAR
Tel: 0480-49 69 00i närområdet

Strand Hotell Borgholm

Välkommen till Öland på julbord! Massor av tända ljus och underbara dofter av gran och glögg gör julen riktigt mysig hos oss på Strand Hotell.
Strand Hotell Borgholm
Villagatan 4  BORGHOLM
Tel: 0485-888 88Alla inom

Calmar Stadshotell

Stortorget 14
39231 KALMAR

Tel: 0480-49 69 00
Läs mer >>


Julbord i Kalmar med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Kalmar där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Kalmar med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Kalmar där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel