Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 2 resultat  

Jullunch i Kalmar 2024

Äta jullunch i Kalmar. Här på Julbordsportalen hittar du enkelt alla som serverar jullunch i Kalmar. Här finns julluncher i olika inriktningar och prisklasser från restauranger i Kalmar som serverar julluncher och julbord 2024. För att se de olika arrangörernnas julluncher, julspecialiteter och julmenyer, besök deras hemsidor för mer information.

Boka Jullunch i Kalmar, det bästa urvalet av julluncher.

För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du är ute tidigt då du ska boka din jullunch i Kalmar eftersom många gör sina julbordsbokningar i god tid.

Kalmars roligaste julbord

Julbord på Event Center Knock ’em Down i KALMAR | Julbordsportalen.se Telefon: 0480-444230

Event Center Knock ’em Down


Norra långgatan 7 - KALMAR
Välkommen till Kalmars roligaste julbord hos Event Center Knock ’em Down! Våra 2300 m2 ger oändliga möjligheter för en både unik och rolig upplevelse tillsammans.

i närområdet

Hotel Skansen

Julbord på Hotel Skansen i FÄRJESTADEN | Julbordsportalen.se Telefon: 0485-30530

Hotel Skansen


Tingshusgatan 1 - FÄRJESTADEN
Precis som vanligt i juletid så dukas vårt fantastiska julbord upp i Bistron. Vi pyntar alla vrår och lagar all den mat som hör en traditionsrik jul till.

Mera Jullunch!


Adressregister

Event Center Knock ’em Down

Norra långgatan 7
392 32 KALMAR

Tel: 0480-444230
Läs mer >>


Jullunch är ett praktiskt och ofta mycket uppskattat alternativ till det större och maffigare julbordet. Att gå på jullunch i Kalmar med familjen eller med kollegorna är ett trevligt och inte allt för kostsamt sätt att höja julstämningen när julen står för dörren. Jullunchen är en förgrening av julbordet och är tänkt som en lättare variant av julmat än det delikata julbordet. Jullunchen kan passa de som redan ätit 4 julbord och nöjer sig med något mindre då det är dags att gå ut och äta julmat med familj, vänner eller kollegor. Det är även ett bra alternativ för dem som helt enkelt inte vill äta allt för mycket alla läckerheter och godsaker ett julbord har att erbjuda.
Liksom julbordet, varierar julluncher beroende på vart dessa serveras. En jullunch i Kalmar kan skilja sig från en jullunch i grannkommunerna i och med att olika geografiska områden i Sverige har olika specialiteter. Kortfattat om jullunchen kan vi säga att oavsett om ni äter jullunch i Kalmar eller i någon annan del av landet, är det ett behändigt och mysigt sätt att piffa upp julstämningen på.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel