Julbord med logi i Malmö 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord med logi i Malmö.

Julbord med logi i Malmö. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Malmö ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Malmö tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Malmö med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

MALMÖ LIVE GOES MALMÖ VICE

Mitt i det mörkaste december bjuder vi in dig till att uppleva dåtidens mest färgrika årtionde i vår stora festsal.
Clarion Hotel Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2  MALMÖ
Tel: 040 20 75 24

Julbord med Logi i närområdet

JULBORD I SLOTTSMILJÖ

Tack till Er alla som besökte oss julen 2019.
Snart kommer information om 2020 års julbord.
Örenäs Slott Hotell och Konferens
Ålabodsvägen  GLUMSLÖV
Tel: 0418-451100

Radisson Blu Hotel Lund

Fira in julen hos oss! Välkommen in med kollegorna, vännerna eller familjen till en stämningsfull afton på Radisson Blu Hotel Lund.
Radisson Blu Hotel Lund
Hedvig Möllers Gata 2  LUND
Tel: 046 270 3700

Julbord på Bjärsjölagårds Slott

I december står julbordet uppdukat i historisk slottsmiljö och här hittar ni alla de klassiska godsakerna som hör julen till.
Bjärsjölagårds Slott
Bjärsjölagård  SJÖBO
Tel: 041-54 12 90

Alla inom Julbord med Logi

Clarion Hotel Malmö Live

Dag Hammarskjölds torg 2
211 18 MALMÖ

Tel: 040 20 75 24
Läs mer >>


Julbord i Malmö med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Malmö där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Malmö med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Malmö där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel