Julbord på slott & herrgård i Västerås 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Julbord på Slott & Herrgård i Västerås 2019

Julbord i Västerås som serveras på slott och herrgård är något utöver det vanliga och är något som allt populärare med tiden. Det har vuxit så stort att det idag, för många, är en självklar punkt på listan över jul-måsten i och med den gemytliga julefrid som ett julbord i Västerås p&229; ett slott eller herrgård medför.
Vi på JulbordsPortalen har samlat alla herrgårdar och slott med julbord i Västerås för att underlätta ert sökande efter just julbord på herrgård och slott. Besök julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julmenyer, specialiteter och bokningsmöjligheter.

Årets Julshow med Julbord i bruksmiljö

Oförglömlig kväll där Qvinna och Nunnorna står för underhållningen medans ni njuter av ett härligt och stort julbord i ljuvlig bruksmiljön.
Skultuna Brukshotell
Bruksgatan 6  SKULTUNA
Tel: 021-701 60

i närområdet

Sundbyholms sagolika julbord

Upplev slottets traditionella julbord! Tag med vänner, släkt och kollegor på ett julbord som är något utöver det vanliga.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Sätra Brunn Konferens & Spa

Traditionell julbordsbuffé med fokus på närodlade och ekologiska råvaror. Upplev julkänslan och lugnet i parkerna. Vi har även logi- och konferenspaket

Sätra Brunn Konferens & Spa
Sätra Brunn  SALA
Tel: 0224-546 00

Fyra rätters julmiddag på Färna Herrgård & Spa

För att komma ifrån julstressen och för mycket julmat har vi valt bort det klassiska julbordet och istället skapat von Hermanssons Julmiddag!
Färna Herrgård & Spa
Färna Herrgård 1  SKINNSKATTEBERG
Tel: 0222-281 90

Julbord på Ekolsunds Slott och Wärdshus!

Det Traditionella julbordet med vilt! Vi eftersträvar förnyelse inom det traditionella varje år så ingen jul är sig riktigt lika den andra.
Ekolsunds Slott
Husby-Sjutolft  EKOLSUND
Tel: 0171 - 47 22 00

Alla inom

Skultuna Brukshotell

Bruksgatan 6
726 31 SKULTUNA

Tel: 021-701 60
Läs mer >>
Julbord Slott o Herrgård Västerås - alla julbord på slott och herrgårdar i Västerås 2019


Att gå på ett klassiskt julbord på slott och herrgård i Västerås har blivit allt populärare med åren, både bland familjer och företag. Ett julbord på herrgård eller slott är något helt klart utöver det vanlig. Julborden är ofta mycket stora och fullkomligt dignar av delikatesser som hör julen till. Julbord på slott och herrgård påminner oss om hur ett klassiskt julfirande förr gick till, med sprakande brasor, snötäckta landskap och traditionell hemlagad julmat. Har ni bestämt er för att gå på julbord på slott eller herrgård i Västerås rekommenderar vi er att vara ute i god tid. Många julbord bokas upp tidigt. Besök respektive arrangörs hemsida eller fyll enkelt i en bokningsförfrågan med datum och era önskemål för snabbt svar.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel