Jullunch i Västerås 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Jullunch i Västerås, det bästa urvalet av julluncher.

Äta jullunch i Västerås. Här på Julbordsportalen hittar du enkelt alla som serverar jullunch i Västerås. Här finns julluncher i olika inriktningar och prisklasser från restauranger i Västerås som serverar julluncher och julbord 2019. För att se de olika arraangörernas julluncher, julspecialiteter och julmenyer, besök deras hemsidor för mer information.
För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du är ute tidigt då du ska boka din jullunch i Västerås eftersom många gör sina julbordsbokningar i god tid.

Årets Julshow med Julbord i bruksmiljö

Oförglömlig kväll där Qvinna och Nunnorna står för underhållningen medans ni njuter av ett härligt och stort julbord i ljuvlig bruksmiljön.
Skultuna Brukshotell
Bruksgatan 6  SKULTUNA
Tel: 021-701 60Jullunch i närområdet

Julbord & Show på Åsby Hotell

Välkommen in i värmen för en magisk kväll i julens tecken. Vårt gedigna julbord kombineras under kvällen med högklassiga artister som bjuder på en helt magnifik show.
Varmt välkomna!
Åsby Hotell
Skantzgatan 7  HALLSTAHAMMAR
Tel: 0220-212 00Alla inom Jullunch

Skultuna Brukshotell

Bruksgatan 6
726 31 SKULTUNA

Tel: 021-701 60
Läs mer >>
Jullunch Västerås - alla julluncher i Västerås 2019


En jullunch i Västerås är ett fantastiskt trevligt och framförallt smidigt sätt att få smaka på julens alla delikatesser. Skillnaden mellan ett klassiskt julbord i Västers och en jullunch är inte övervägande stor. Därför väljer, framförallt fler företag, att gå på jullunch med sina kollegor eller kunder. Men julluncher är också populära bland familj och släkt då det på helgerna ofta kan vara lättare att hitta passande tider som fungerar för alla. Nedan har vi samlat alla julbordsarrangörer som serverar jullunch i Västerås 2019. Besök deras hemsidor eller fyll enkelt i en bokningsförfrågan med era önskemål och få snabbt svar.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel