Julbord med logi i Trelleborg 2019

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Julbord med logi i Trelleborg.

Julbord med logi i Trelleborg. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Trelleborg ett hett tips för er! Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Trelleborg tillsammans med logimöjligheter.
Tänk på att vara ute tidigt med er julbordsbokning, speciellt om ni är intresserade av att boka julbord i Trelleborg med logi. Besök de olika julbordsarrangörernas hemsidor för mer information om deras julspecialiteter, julmenyer och logimöjligheter.

Stena Line Trelleborg-Sassnitz

JUL & NYÅR OMBORD OCH I TYSKLAND
Besök Tysklands charmiga julmarknader och njut av julstämning till havs med avkopplande tid tillsammans.
Stena Line Trelleborg-Sassnitz
Hamngatan 9  TRELLEBORG
Tel: 0770-57 57 00

i närområdet

CHRISTMAS PARTY STUDIO 54

Malmös svar på Manhattan. Daniel Müllern, dukar upp för Amerikansk "power dining”. Gibson Brothers spelar hits från 70-talet.
Clarion Hotel Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2  MALMÖ
Tel: 040 20 75 24

Julen hos Continental du Sud

Jul på bordet, Jultallrikslunch och/eller helkväll med finstämd underhållning. Välkommen att fira en avkopplande jul hos Continental du Sud.
Continental du Sud
Hamngatan 13  YSTAD
Tel: 0411-13700

Alla inom

Stena Line Trelleborg-Sassnitz

Hamngatan 9
231 42 TRELLEBORG

Tel: 0770-57 57 00
Läs mer >>






Julbord i Trelleborg med logi är alltid uppskattat, oavsett vart i landet julbordet står. Det råder inga tvivel om att slippa ta bilen, eller inte behöva anordna transport till och från julbordet, är något som nästintill alla uppskattar. I och med att snaps och andra alkoholhaltliga drycker är en naturlig del av ett det svenska julbordet kan det därför vara en lättnad att gå på julbord i Trelleborg där det finns möjlighet att övernatta. Förutom att transporten löser sig vid julbord i Trelleborg med logi, uppkommer även möjligheten att fortsätta julfirandet i en bar eller på en nattklubb efter att julmaten förtärts.
En annan stor orsak till varför allt fler och fler väljer att äta julbord i Trelleborg där det finns övernattningsmöjligheter är möjligheten till att åka lite längre bort för att gå på julbord. Att byta den vardagliga miljön mot något annat kan vara ett trevligt alternativ, särskilt i kombination med god julmat. Dessa är bara några av de många anledningar till varför folk väljer att gå på julbord där logi erbjuds.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel