Julbord i Ånge 2018

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord i Ånge

Här hittar du julbord i Ånge där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Ånge som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Ånge.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2018 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Ånge så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2018.
julbord i närområdet

Scandic Sundsvall City

Välkommen att boka julbord på Scandic Sundsvall City. Även julinspirerande frukost, brunch och lunch på utvalda dagar mellan 3 och 21 dec.
Scandic Sundsvall City
Trädgårdsgatan 31-33  SUNDSVALL
Tel: 060-785 62 00

Scandic Sundsvall Nord

Ät en god jullunch eller boka in ett julbord på Scandic Sundsvall Nord mellan 1 och 21 december. Välkomna!
Scandic Sundsvall Nord
Värdshusbacken 6  SUNDSVALL
Tel: 060-785 63 00

Elite Hotel Knaust

Upplev ett julbord utöver det vanliga! Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö hos oss på Elite Hotels.
Elite Hotel Knaust
Storgatan 13  SUNDSVALL
Tel: 060-608 00 00
Relaterade sökningar:
SundsvallAlla inom julbord

Hotell Mittlandia

Torggatan 8
841 21 ÅNGE

Tel: 0690-124 20Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Ånge är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Ånge har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Ånge, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel