Hitta rätt bland
Sveriges alla julbord!
Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 9 resultat  

Julbord i Borgholm 2016

Här hittar du julbord i Borgholm där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Borgholm som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Borgholm.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2016 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Borgholm så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2016.

julbord i närområdet

Scandic Kalmar Väst

Ta med familjen, vännerna eller dina kollegor och njut av ett härligt julbord hos oss på Scandic.
Scandic Kalmar Väst
Dragonvägen 7  KALMAR
Tel: 0480469300

Kungligt julbord på Slotts Restaurangen

Välkomna till ett Kungligt julbord på slottet, pris från 495kr.
Slottsrestaurangen Kalmar
Kungsgatan 1  KALMAR
Tel: 0480-100 20

Guldfågeln Arena

Här hittar du vårt mycket omtyckta klassiska julbord.
Guldfågeln Arena
Trångsundsvägen 40  KALMAR
Tel: 0480-499 699

Alla inom julbord

Halltorps Gästgiveri

Landsvägen Halltorp 105
38792 BORGHOLM

Till webbplats >>

Robinson Crusoe

Hamnvägen 1
 BORGHOLM

Till webbplats >>

Strand Hotell Borgholm

Villagatan 4
387 88 BORGHOLM

Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Borgholm är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Borgholm har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Borgholm, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.

'
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>
AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2016