Julbord i Hudiksvall 2018

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord i Hudiksvall

Här hittar du julbord i Hudiksvall där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Hudiksvall som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Hudiksvall.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2018 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Hudiksvall så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2018.


julbord i närområdet

Scandic Bollnäs

Klassisk julbord 2 - 24 december
Under december dukar vi upp ett klassiskt julbord vid förfrågan för sällskap om minst 50 personer..
Scandic Bollnäs
Stenbomsg 2  BOLLNÄS
Tel: 0278-74 41 00

Julbord för större sällskap

Julbord för större sällskap
min. 50 personer.
Även Julbord med konferenspaket.
Café Neon
Södra Järnvägsgatan 7  SÖDERHAMN
Tel: 0270-75879

Svartviks Herrgård

Välkommen in och njut av vårt traditionella julbord, fullproppat av julens alla läckerheter och delikatesser.
Svartviks Herrgård
Svartviksvägen 22  KVISSLEBY
Tel: 060-56 12 51


Alla inom julbord

Restaurang Parkhyddan

Köpmanbergsvägen
824 50 HUDIKSVALL

Tel: 0650-141 61
Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Hudiksvall är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Hudiksvall har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Hudiksvall, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel