Hitta rätt bland
Sveriges alla julbord!
Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Julbord i Kiruna 2016

Här hittar du julbord i Kiruna där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Kiruna som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Kiruna.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2016 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Kiruna så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2016.

Scandic Ferrum Kiruna

Ta med familjen, vännerna eller dina kollegor och njut av ett härligt julbord hos oss på Scandic.
Scandic Ferrum Kiruna
Lars Janssonsgatan 15  KIRUNA
Tel: 0980 39 86 00

julbord i närområdet

Forest Hotel

Älg, lax och ren är några av våra lokala delikatesser som ingår i vår dagliga matlagning. Välkomna till ett julbord ett äkta Norrbottensjulbord!
Forest Hotel
Niemenrova 43  TÄRENDÖ
Tel: 0978-203 80

Alla inom julbord

Scandic Ferrum Kiruna

Lars Janssonsgatan 15
981 31 KIRUNA

Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Kiruna är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Kiruna har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Kiruna, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.

'
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>
AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2016