Hitta rätt bland
Sveriges alla julbord!
Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Julbord i Nordanstig 2016 från 290:-

Här hittar du julbord i Nordanstig där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Nordanstig som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Nordanstig.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2016 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Nordanstig så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2016.

Berggården Gästgiveri

Ett välfyllt och traditionellt julbord från Hälsinglands skafferi. Välkomna till Berggården Gästgiveri.
Berggården Gästgiveri
Armévägen 3  GNARP
Tel: 0652-202 87

julbord i närområdet

Scandic Sundsvall Nord

Ta med familjen, vännerna eller dina kollegor och njut av ett härligt julbord hos oss på Scandic.
Scandic Sundsvall Nord
Värdshusbacken 6  SUNDSVALL
Tel: 060-785 63 00

Elite Hotel Knaust

Julbordssuccén är tillbaka! Upplev ett julbord utöver det vanliga. Stjärnkocken Melker Andersson kommer även i år att komponera Elite Hotels julbord.
Elite Hotel Knaust
Storgatan 13  SUNDSVALL
Tel: 060-608 00 00

Alla inom julbord

Berggården Gästgiveri

Armévägen 3
820 77 GNARP

Till webbplats >>

Hassela Ski Resort


Till webbplats >>

Mellanfjärden Pensionat

Malångsvägen 13
82076 JÄTTENDAL

Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Nordanstig är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Nordanstig har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Nordanstig, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.

'
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>
AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2016