Hitta rätt bland
Sveriges alla julbord!
Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 10 resultat  

Julbord i Östersund 2016

Här hittar du julbord i Östersund där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Östersund som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Östersund.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2016 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Östersund så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2016.

julbord i närområdet

Vålådalens Fjällstation

Vårt traditionella julbord står serverat från december och är kryddat med jämtländska specialiteter som röding, ren och lokala ostar.
Vålådalens Fjällstation
 VÅLÅDALEN
Tel: 0647-353 00

Enaforsholm Fjällgård

Upplev vinterns vidder på nära håll. Välkomna till ett dignande julbord på Enaforsholm Fjällgård.
Enaforsholm Fjällgård
Enaforsholm 289  DUVED
Tel: 0647-730 26

Åre Continental Inn

Ta med kollegor och vänner på härlig julbordsweekend i Åre. Koppla av med bad, bastu eller hyr vår VIP-avdelning med bastu, relax & utomhusbubbelpool.
Åre Continental Inn
Björnänge  ÅRE
Tel: 0647-171 70
Relaterade sökningar:
Julbord med Logi Stora sällskap Åre

Alla inom julbord

Best Western Hotel Gamla Teatern

Thoméegränd 20
831 34 ÖSTERSUND

Till webbplats >>

Bowlinghallen

Bangårdsg. 2
831 34 ÖSTERSUND

Till webbplats >>

Carlslunds Krog

Samuel Permans gata 26 A
83142 ÖSTERSUND

Till webbplats >>

Mynta JP Baren

Kännåsvägen 13
83152 ÖSTERSUND

Till webbplats >>

Restaurang Arctura


Till webbplats >>

Restaurang Loftet

Kyrkgatan 49
83134 ÖSTERSUND

Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Östersund är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Östersund har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Östersund, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.

'
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>
AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2016