Hitta rätt bland
Sveriges alla julbord!
Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 10 resultat  

Julbord i Sala 2016

Här hittar du julbord i Sala där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Sala som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Sala.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2016 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Sala så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2016.

julbord i närområdet

Elite Stadshotellet, Västerås

Julbordssuccén är tillbaka! Upplev ett julbord utöver det vanliga. Stjärnkocken Melker Andersson kommer även i år att komponera Elite Hotels julbord.
Elite Stadshotellet, Västerås
Stora Torget  VÄSTERÅS
Tel: 021-10 28 00

Stjärnklart Västerås

2015 års mest stjärnspäckade galakväll ! En storslagen show med god mat & dryck. 29 års succé och utsålda hus.
Stjärnklart Västerås
Aros Congress Center  VÄSTERÅS
Tel: 08-665 00 51

Fagersta Brukshotell

Julshow med Jakob Samuel (från the Poodles) & Three D. Önskar ni traditionellt Julbord utan show går det också bra. Vi har inte show varje kväll.
Fagersta Brukshotell
Blomstervägen  FAGERSTA
Tel: 0223-170 60

Scandic Västerås

Ta med familjen, vännerna eller dina kollegor och njut av ett härligt julbord hos oss på Scandic.
Scandic Västerås
Pilgatan 33  VÄSTERÅS
Tel: 0214955800

Alla inom julbord

Sala Silvergruva

Dr. Christinas väg
733 36 SALA

Till webbplats >>

Sätra Brunn Konferens & Spa

Sätra Brunn
733 95 SALA

Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Sala är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Sala har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Sala, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.

'
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>
AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2016