Hitta rätt bland
Sveriges alla julbord!
Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 10 resultat  

Julbord i Skurup 2016

Här hittar du julbord i Skurup där du enkelt kan boka julbord. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skurup som serverar julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Skurup.
Kom ihåg att kontakta och boka julbord 2016 i god tid då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar.
PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Skurup så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2016.

Julbord på Skivarps Gästivaregård

Här serveras ett stort och traditionellt julbord under helgerna och en god jullunch på vardagarna. Missa inte vår fantastiska, skånska Gåsamiddag!
Skivarps Gästgivaregård
Landsvägen 32  SKIVARP
Tel: 0411-305 51

julbord i närområdet

Sparbanken Skåne Arena

Välkomna till en helkväll med hög musikalisk klass, magi och finess.
Sparbanken Skåne Arena
Klostergårdens Idrottsområde  LUND
Tel: 046-590 03 40

Elite Hotel Ideon

Julbordssuccén är tillbaka! Upplev ett julbord utöver det vanliga. Stjärnkocken Melker Andersson kommer även i år att komponera Elite Hotels julbord.
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Nötesjö Hotell

Vi serverar ett hemlagat, välkomponerat julbord med en fin blandning av det moderna svenska köket och traditionella rätter.
Nötesjö Hotell
Nötesjövägen 128  SVEDALA
Tel: 040-48 38 00

Alla inom julbord

Abbekås Golfrestaurang & Hotell

Kroppmarksvägen 8
274 56 ABBEKÅS

Till webbplats >>

Abbekås Hamnkrog & Hotell

Skepparevägen 1
274 56 ABBEKÅS

Till webbplats >>

Abbekås Restaurang & Vinbar

Idrottsvägen 1
274 56 ABBEKÅS

Till webbplats >>

Skivarps Gästgivaregård

Landsvägen 32
274 50 SKIVARP

Till webbplats >>

Svaneholms slotts Gästgifveri & Festsalar


Till webbplats >>


Det inte många svenskar idag som undkommer julbordets läckerheter då julen börjar närma sig. Det svenska julbordet är nämligen en av de absolut största traditioner vi har i vårt avlånga land. Samtidigt som julbord är en gemensam benämning på de maträtter vi äter vid jul, varierar både smaker och rätter oerhört beroende på vart i landet vi befinner oss, varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags att boka julbord. Julbord i Skurup är inte samma som julbord i andra delar av Sverige. Dessutom har inte själva avståndet mellan två platser någon större betydelse på avvikelser mellan två lokala julbord. Julbord i Skurup har sina egna specialiteter på samma sätt som julbordet i grannkommunerna har. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. Denna kontinuerliga utveckling av julbordskonceptet, oavsett om det är julbord i Skurup, i USA eller i Argentina, är kanske en av de faktorer som gjort julbordet till den företeelse vi alla uppskattar och håller kär.

'
Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>
AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
AdNisch Media AB © 2016