Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 1 resultat  

Julshower i Sundsvall 2024

Boka julshow i Sundsvall 2024. Är ni på jakt efter ett julbord med lite mer fart och fläkt? JulbordsPortalen har samlat alla arrangörer med julshow i Sundsvall och övriga Sverige i ett lätt överskådligt register för att hjälpa Er i ert sökande efter den julshow som ni känner mest för.

Boka Julshow i Sundsvall - de bästa julshowerna 2024

Det är oerhört viktigt att vara ute i god tid för att boka julshow i Sundsvall då många är tidigt ute med sina julshowsbokningar. För mer information om julbordsarrangörernas julspecialiteter, julmenyer och julshower besök deras hemsidor.

South X-Mas med Frisk & Co

Julbord på Hotell Södra Berget i SUNDSVALL | Julbordsportalen.se Telefon: 060-671000

Hotell Södra Berget


Södra Stadsberget - SUNDSVALL
Showpaket inkl boende fr. 1995 kr/person
(I priset ingår logi, frukost, glöggmingel, julshow till Frisk & Co, trerätters julinspirerande middag, entré till efterfesten)
Enkelrumstillägg 300 kr per rum.

Går enbart att boka online.
Show & Julbord fr. 995 kr/person
(I priset ingår glöggmingel, julshow till frisk och co, trerätters julinspirerande middag, entré till efterfesten)

Boka in din show idag, nedan.

i närområdet

Mera Julshow!


Adressregister

Hotell Södra Berget

Södra Stadsberget
851 24 SUNDSVALL

Tel: 060-671 000
Läs mer >>


Att gå på julshow i Sundsvall är något alldeles extra! Julshow är ett mer fartfyllt och livligare sätt uppleva julbordet med dess läckerheter och delikatesser. Julshower är mycket populära och blir därför ofta fullbokade relativt tidigt på säsongen. Om ni därför vet med er att ni vill gå på julshow i Sundsvall kan det vara en bra idé att vara ute i god tid och boka bord för att vara på den säkra sidan.
Generellt sett brukar julshow i Sundsvall i kombination med julbord innebära att ni först plockar till er all den underbara julmat som det delikata julbordet erbjuder och äter, för att senare bjudas på en härlig julshow som oftast innefattar uppträdanden med både sång, musik och dans. Självklart varierar det från julshow till julshow, men något som är säkert är att en julshow i Sundsvall med julbord är något som alla uppskattar och fröjdas åt.


Snabblänkar:
Julbord i Stockholm >>
Julbord i Göteborg >>
Julbord i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Sitemap
Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel